advisor-image

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Comprar Thermomix®

COCA DE FORNER AMB CALÇOTS

17 February 2021
17 February 2021


Holaaaa estem a febrer i es temps de calçots així que aquí us deixo una coca espectacular per gaudir tant dels calçots com de la salsa. 


Aquesta recepta no està a cookidoo per tant L haureu de fer manual. 


COCA DE FORNER AMB CALÇOTS


INGREDIENTS:


 300 GR DE FARINA DE FORÇA


 5 GR DE SAL


 5 GR DE LLEVAT FRESC


 15 GRAMS D´OLI D´OLIVA


 140 GR D´AIGUA


 1 MANAT DE CALÇOTS


 SALSA DE CALÇOTS




PAS A PAS:


 FORNEGEM ELS CALÇOTS NETS I TALLATS A 200 GRAUS SALPEBRATS I


AMB UN RAIG D´OLI D´OLIVA, TAPATS AMB ALUMINI 20 MINUTS.


DESTAPEM I 10 MINUTS MES. DEIXEM ARREFREDAR.


 AL GOT DEL Thermomix® POSSEM L´AIGUA I EL LLEVAT A DESFER 20


SEGONS VEL. 2


 AFEGIM LA FARINA, LA SAL, L´OLI D´OLIVA I L´AIGUA I BARREGEM 40


SEGONS VEL.3


 ACTIVEM FUNCIÓ AMASAR 2 MINUTS


 RETIREM LA MASSA I FORMEM UNA BOLA. LA POSSEM EN UN BOL


UNTAT AMB OLI, TAPADA AMB FILM I LA DEIXEM REPOSSAR 1H APROX


 PREESCALFEM EL FORN A 250 º. DIVIDIM LA MASSA EN 2 SI VOLEM FER 2


COQUES LLARGUES O LA DEIXEM TAL CUAL SI VOLEM FER 1 DE MES


GRAN. ESTIREM AMB ELS DITS I ANEM DONANT FORMA.


 UNTEM AMB UN RAIG D´OLI D´OLIVA I CUBRIM DE SALSA. A


CONTINUACIÓ POSSEM ELS CALÇOTS PER SOBRE I TORNEM A UNTAR


AMB SALSA.


 FORNEGEM A 170º UNS 10-12 MINUTS TAPADA AMB ALUMINI. RETIREM


ALUMINI I 5 MINUTS MES FORN A DALT 200º


 SERVIR FREDA O CALENTA. 


Nota: Si voleu la recepta de la salsa esta també al meu blog amb el nom: salsa de calçots 


Aquesta mateixa massa la podeu utilitzar per fer dolça. Cuan L estireu li poseu sucre i Anís i cap al forn. 


Els calçots els heu de tenir prèviament cuits es igual al forn, brasa, barbacoa o varoma. 

Solicita demostración