Blog de M TERESA CARRIO PRAT

CUINA DEL BERGUEDA A CASSERRES AMB Thermomix®

#Noticias Blog 09 noviembre 2017

CUINA DEL BERGUEDA A CASSERRES AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

Novembre 2017, a Casserres (Berguedà), hem elaborat amb Thermomix® , receptes amb ingredients de la gastronomia Berguedana con son els pèsols negres, el blat de moro escairat, la vedella, l’all i oli de codony ......Si voleu accedir a les receptes, pod...

FLAM DE MATÓ DE CABRA AMB GELATINA DE RATAFIA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 05 noviembre 2017

FLAM DE MATÓ DE CABRA AMB GELATINA DE RATAFIA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

FLAM DE MATÓ DE CABRA AMB GELATINA DE RATAFIAINGREDIENTS:Per el Flam•100 gr. de caramel líquid•500 gr. de llet•500 gr. de nata (35% matèria grassa)•200 gr. de mató de cabra•150 gr. de sucre•100-120 gr. de ratafia•3 sobres de qualladaPer la gel...

COCTEL DE CAVA I MANDARINES AMB Thermomix®

#Bebidas 05 noviembre 2017

COCTEL DE CAVA I MANDARINES AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

COCTEL DE CAVA I MANDARINES INGREDIENTS: Per a 6 racions•1 ampolla de cava brut•2-3 mandarines en grills•1 cullerada de llet en pols •100 gr. de sucrePREPARACIÓ: 1.Ompli 1 o 2 safates de glaçons amb la meitat del cava i posi-les...

#Sopas y cremas 05 noviembre 2017

CREMA DE BLAT DE MORO ESCAIRAT AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

CREMA DE BLAT DE MORO ESCAIRATINGREDIENTS:•350 gr. de blat de moro escairat cuit•70 gr. de ceba tendre•2 pomes vermelles•1000 gr. d’aigua de cuinar el blat de moro•20 gr. de mantega•1 pessic de sal PREPARACIÓ:1.Posar en el Vas les pomes, la ce...

CREMA DE BLAT DE MORO ESCAIRAT AMB Thermomix®