Presentadora Oficial Thermomix® des de l'any dosmil, creació de receptes pròpies adaptant qualsevol recepta tradicional a Thermomix® , classes de cuina, demostracions, assessorament, seguiments i servei post-venda angelsmanresa@
gmail.com.
Home › Delegación Barcelona Manresa › M.angela Coll Gener › Crema catalana amb Thermomix®
Thermomix® Barcelona Manresa
M.angela Coll Gener
Presentadora Oficial Thermomix® des de l'any dosmil, creació de receptes pròpies adaptant qualsevol recepta tradicional a Thermomix® , classes de cuina, demostracions, assessorament, seguiments i servei post-venda angelsmanresa@
gmail.com.
¿Quieres que te llame M.angela Coll Gener?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con M.angela Coll Gener por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Crema catalana amb Thermomix®
07 March 2014 INGREDIENTS1 litre de llet sencera180 gr. de sucreUna pell de llimonaUna barra de canyellaUn sobre de flam potax4 rovells d’ouPREPARACIODel litre de llet en separem una tassa,col•locar la papallona a la maquina i posar dins del vas la resta de la llet , el sucre i els rovells d’ou .programar 15 segons vel. 3 ½ ,afegir la pell de llimona i la canyella i programar 11 minuts temp. 90º vel. 2.Barrejar el sobre de potax amb la llet que tenim reservada.Quan faltin 30 segons per acabar el temps,retirar el cubilet i abocar el preparat de la tassa,programar 2 minuts més temp. 100º vel.2.Deixar reposar una mica ,destapar treure la papallona i ja la podem posar al vol o a les cassoletes.Quan estigui freda li podem posar sucre per damunt i cremar-la.
Solicita demostración