Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

ARRÒS AMB LLET VEGETAL MOLT CREMÓS I APTE PER INTOLERANTS A LA LACTOSA I VEGANS

15 junio 2020
15 junio 2020
Categoría:


JO AQUESTA RECEPTE L HE FET AMB BEGUDA VEGETAL D AVENA I DE SOJA I M HA QUEDAT IGUAL DE CREMÓS. TAMBÉ HO POTS FER AMB LLET SENSE LACTOSA. 


AQUESTA RECEPTE LA TROBARÀS A COOKIDOO


Ingredientes


1500 g de leche entera


200 g de arroz de grano redondo


3 - 4 tiras de piel de limón (sólo la parte amarilla)


4 - 5 tiras de piel de naranja (sólo la parte naranja)


1 palo de canela


1 pellizco de sal


230 g de azúcar


70 g de mantequilla (opcional)


canela molida para espolvorear


Preparación


Coloque la mariposa en las cuchillas. Ponga en el vaso la leche, el arroz, la piel de limón y de naranja, la canela y la sal. Programe 45 min/90°C/vel 1.


Añada el azúcar y la mantequilla. Programe 10 min/90°C/vel 1. Viértalo en una fuente o boles individuales, retire las pieles de limón y de naranja y el palo de canela y déjelo enfriar. Sírvalo espolvoreado con canela molida.

Solicita demostración
15 junio 2020