LLIBRE DE SANT JORDI AMB Thermomix® ️

#Masas, panes y repostería 22 abril 2021A poques hores per que arribi el dia de Sant Jordi, us porto aquesta recepta tant típica d’aquesta diada i és el LLIBRE DE SANT JORDI AMB Thermomix® ️


Per fer la base del pastís he fet servir la recepta del bizcocho genovés (us adjunto el link de la recepta que podeu trobar a Cookidoo®️ https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55158 ), però en comptes de posar-lo dins d’un motlle, l’he fet amb la safata del forn (posant paper de forn) i en format planxa, d’aquesta manera podrem fer les pàgines del llibre.


Per farcir-lo he fet servir nata montada (us adjunto el link de la recepta https://cookidoo.es/recipes/recipe/es-ES/r55159  ) i melmelada d’albercoc.


Com ho he montat? He posat un rectangle de base i a sobre li he posat una capa de nata, he tapat, i he posat una capa de melmelada, he tornat a tapar i he posat una capa de nata, he tornat a tapar i hi he posat una capa de melmelada d’albercoc.


He desfet xocolata del 70%, i amb una màniga pastissera he anat posant les lletres. Per fer el llom del llibre he possat ametlla a trossets. 


I així de fàcil i ràpid tenim el nostre llibre de Sant Jordi, us animo a que el probeu!