All i Oli de Codony amb Thermomix®

#Salsas y guarniciones 18 octubre 2020

All i oli de codony


   


INGREDIENTS:


•3 codonys pelats, sense pinyols i tallats a quarts


•1 poma pelada, sense pinyols i tallada a quarts


•1000 gr. d’aigua


•1 cullerada de sal


•200 gr. d’oli


•4 alls per codony



PREPARACIÓ:


1.Posi en el vas l’aigua i escalfi 7min./Varoma/vel.1


2.Mentrestant pelar i tallar els codonys i la poma.


3.Posar els codonys y la poma en el cistell.


4.Posar el cistell en el vas i programar 15 min./Varoma/ vel.1


5.Buidi el vas, coli el contingut i deixi-ho refredar .


6.Programar a vel.7 i introduir els alls per el forat.


7.Amb l’espàtula baixar el contingut als fons del vas.


8.Afegir-hi els codonys, la poma i la sal. Triturar 6 seg./vel.6


9.Posar la maquina a vel.4 i tirar l’oli pel damunt de la tapa sense treure el cubilet. (l’oli anirà caient poc a poc dins el vas)