CREMA CATALANA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 19 marzo 2018


CREMA CATALANA DE SANT JOSEP



INGREDIENTS: per a 6 racions


•1000 gr. de llet sencera


•5 ous (o 10 rovells d’ou)


•300 gr. de sucre (200 per la recepta i 100 per cremar)


•40 gr. de maicena


•1 culleradeta de sucre vainilla o vainilla liquida


•1 pessic de sal


•La pell d’una llimona (nomes la part groga)


•1 pal de canyella




PREPARACIÓ:


1.Posar la papallona en les ganivetes. Posar en el vas la llet, els ous, 200 gr. de sucre, la maicena, el sucre vainilla i la sal. Barrejar 15 seg./vel. 3 ½


2.Afegir la pell de la llimona i la canyella. Programar 11 min./90º/vel.2


3.Acabat el temps programat, comprovar si te escuma. Si en te, programar 2 min./90º/vel.2. Si no te escuma programar 2 min./vel.2 sense programar temperatura.


4.Buidar-ho en 6 cassoletes de fang, empolsinar amb el sucre i cremar amb un bufador de cuina, un cremador especial o gratinar al forn durant uns minuts fins que el sucre es converteixi en caramel.