advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Comprar Thermomix®

Vichyssoise de pèsols amb xispa

15 December 2021

icon-clock Tiempo de preparación 00:40:00 mins

icon-persons Ración para 24 personas

15 December 2021
Categoría:

Aquesta recepta pertany a la revista Thermomix® n. 158 i esta dissenyada per a servir com una part d'un pica pica. pero es pot servir com a plat principal.


La decoració del plat es fa amb pèsols fregits  amb  Wasabi  (opcional), salsa típica molt picant de la cuina japonesa, es fa servir per a condimentar plats com el sushi o el sashimi.

icon-list

Ingredientes

  • 100 -150 g. de pernil ib'eric en rodanxes
  • 100 g. de porro (la part blanca) en rodanxes
  • 2 - 3 rametes de julivert fresc (fulles i part de la tija)
  • 50 g. de mantega
  • 250 g. de patata esclafada
  • 300 g. de pèsols congelats
  • 500 g. d'aigua
  • 1 - 1.5 culleradetes de sal
  • 2 - 3 pessics de pebre molt
  • 85 g. de pèsols fregits amb wasabi (opcional)
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posar 2 - 3 fulls de paper de cuina en un plat, posar al damunt les rodanxes de pernil i tapar-les amb 2 - 3 fulls mes. Introduir el plat en el microones i programar 2 minuts a màxima temperatura (el pernil te que quedar cruixent).

Retirar del microones i deixar refredar durant 5 minuts.

2 Paso

Posar en el vas el pernil cruixent e iniciar Turbo 1 seg/ 1 cop. Retirar la pols de pernil a un bol i reservar.

3 Paso

Posar en el vas el porro, el julivert i 30 g. de mantega i trossejar 4 seg/vel.5. Amb l'espàtula, baixar els ingredients al fons del vas i sofregir 5 mi./120º/vel.1

4 Paso

Afegir-hi la patata, els pèsols i l'aigua i programar 20 min/100º/vel.1

5 Paso

Incorporar-hi la llet, la sal, el pebre i 20 g. de mantega i programar 5 min./100º/vel 5. Despres iniciar Triturar 1min/vel 10. Repartir la crema en vasos de xerrup i empolsinar amb 1 - 2 pessics de pernil. 

Decorar amb 4 - 6 pèsols fregits amb wasabi just abans de servir (opcional)

icon-quotes

Si t'agrada la recepta dona-li un like

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
15 December 2021
icon-print-2