Crema catalana amb Thermomix®

#General 07 marzo 2014

Crema catalana amb Thermomix® INGREDIENTS1 litre de llet sencera180 gr. de sucreUna pell de llimonaUna barra de canyellaUn sobre de flam potax4 rovells d’ouPREPARACIODel litre de llet en separem una tassa,col•locar la papallona a la maquina i posar dins del vas la resta de la llet , el sucre i els rovells d’ou .programar 15 segons vel. 3 ½ ,afegir la pell de llimona i la canyella i programar 11 minuts temp. 90º vel. 2.Barrejar el sobre de potax amb la llet que tenim reservada.Quan faltin 30 segons per acabar el temps,retirar el cubilet i abocar el preparat de la tassa,programar 2 minuts més temp. 100º vel.2.Deixar reposar una mica ,destapar treure la papallona i ja la podem posar al vol o a les cassoletes.Quan estigui freda li podem posar sucre per damunt i cremar-la.