CANELONS DE CRÊPE AMB PORROS, PASTANAGA, POMA, TEMPEH DE CIGRÓ I BEIXAMEL D’AMETLLA (vegans)

#Verduras, hortalizas y ensaladas 01 diciembre 2018


CANELONS DE CRÊPE AMB PORROS, PASTANAGA, POMA, TEMPEH DE CIGRÓ I BEIXAMEL D’AMETLLA (vegans)




Ingredients per al crêpe:



-375 gr. llet atmella


- 30 gr. sucre morè


-200 gr. farina d’espelta integral


- 1 culleradeta de llevat químic o impulsor


- 10 gr. d’Oli d’oliva



Ingredients per al farcit:



- 300 gr. porro


- 250 gr. Tempeh de cigró


- 100 gr. pastanaga


- 100 gr. d’oli oliva


- 1 poma


- 1 clau


- Nou moscada



Ingredients per a la beixamel:



-40 gr. d’oli oliva


-40 gr. de farina d’ametlla


-20 gr. de farina de blat de moro (maicena)


-500 ml de llet d’atmella sense sucre


-Pebre


-Nou moscada



Preparació:



1r. - Primer fem la masa dels crêpes. Posem al got tots els ingredients per a fer els crêpes i programem 1 m/ vel 6. Reservem en un bol.



2n. – Mentre reposa la massa, ens disposem a fer el farcit. Posem al got el porro, la pastanaga, la poma, l’oli, el clau i la nou moscada i trossegem 4 seg/vel 5



3r.- A continuació ho sofregim 15 min/120 graus/ vel cullera



4t. –Afegim al got el tempeh esmicolat i programem 5 min / 120 graus/ vel cullera. Ho reservem en en bol.



5è.- Un cop fet el farciment, fem la beixamel. Posem oli al got i l’escalfem durant 3 min / 100ª/ vel 1.



6è.- Hi afegim les farines I ofegem durant 3 min/ 100º /vel 1



7è.- Afegim al got, la llet, la sal, el pebre i la nou moscada i programem 6 miin / 90ª/ vel 4.



8è.- Mentre es fa la beixamel, fem els crêpes en una crepera o paella als fogons. Farçim els crêpes, els enrotllem com un canaló, els posem en una safata apta pel forn i els cobrim amb una fina capa de beixamel on hi podem posar formatge vegà o llevat nutricional per anar uns petits minuts al forn