advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Roser Gomez Sadurni

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Comprar Thermomix®

RECEPTA COM FER CROISSANTS AMB Thermomix® DE MANTEGA ESPECIALS PUIGCERDÀ

12 January 2018
12 January 2018


Us presento un bon esmorzar.


Una recepta ideal per elaborar una tarda de dissabte, preparar-los per enfornar al mati del diumenge i poder assaborir uns croissants cruixents, acabats de fer, boníssims amb família.


Son molt fàcils de fer, l'únic a tenir en compte es que trigarem en fer la recepta 5.30h. Més que res, perquè els hem de deixar reposar entre pas i pas uns 30min. per tal de que puguem treballar la massa amb facilitat ja que caldrà fer una sèrie de plecs perquè ens surtin uns croissants deliciosos.


  Necessitarem per fer la Massa:


· 140gr. de farina de rebosteria


· 150gr. de farina de força


· 1 polset de sal· 40gr. de sucre


· 130gr. d'aigua


·  20gr. de llevat de panificació


· 50gr. de mantega


  Per fer els doblecs :


· 50gr. de farina de força


· 250gr. de mantega


  Per enfornar:


· 1 ou


· 2 cullerades de llet.


- Elaboració:


Posarem en el Vas , els dos tipus de farina, la sal, el sucre, i l'aigua, mesclem 15seg/vel 4.


Amb l'espàtula baixem els ingredients al fons del Vas.


Afegim el llevat i la mantega, amassem 5min/vel. espiga.


Retirem la massa sobre una superfície empolvorada amb farina.


Fem una bola i deixem reposar tapada amb un drap de cuina 30min.



- Doblecs:


Aixafem lleugerament la bola amb les mans, donant-li forma quadrada.




Empolvorem amb farina i amb el corró, l'estirem fent un rectangle de 30x40cm.



Tallem la mantega en 12 trossets, més o menys i els col·loquem en la superfície de la meitat del rectangle.




Dobleguem la massa damunt de l'altre meitat i després tornem a doblegar sobre ella mateixa, pressionem les bores per segellar-la.



Col·loquem la massa en una plata enfarinada ,cobrim amb film transparent i la deixem 15min. a la nevera.


Traiem la massa de la nevera i la estirem amb el corró empolvorant amb una mica de farina, tornem a formar un rectangle de 30x40cm. Imaginem, tres parts i dobleguem 1 sobre, 2 i sobre 3.



Deixem reposar a la nevera 30min. embolicada en film transparent.Tornem a fer la operació, aquest cop en 4 parts imaginaries. Pensem en les 4 parts 1sobe 2 i 3 sobre 4.


Dobleguem els dos blocs, que quedi com un cuadret i tornem a deixar reposar a la nevera 30min.



Repetim el procés de estirar, doblegar i reposar dos cops més, repetint les seqüències , en l’últim pas de repòs.


Preescalfem el forn a 200 graus .Estirem molt be la massa I fem triangles de 10cm, més o menys amb un ganivet, fem un petit tall en les dos puntes per tal d’enrotllar , acabant amb el pic final.





Els col·loquem en una safata de forn enfolrrada amb paper de enfornar. I els pintem amb un pinzell amb el ou batut i la llet entre 16 a 18 min.



Deixem refredar una mica abans de servir.


Bon Profit !! 

Solicita demostración