PRESENTANT EL Thermomix® TM6

#Técnicas básicas 11 abril 2021

https://youtu.be/F-OzAU0igew


El teu millor i quasi ùnic ajudant de cuina


Amb elTM6


Pots utilitzar-lo per tot, trossejar, picar, emulsionar, batre, remenar, moldre, pastar, barrejar els ingredients i molt més. Gràcies a una pantalla de grans dimensions, tàctil i intuïtiva, seguir els passos de les receptes per crear menús complets, és superfàcil.


El TM6,  es presenta en un disseny compacte i ergonòmic, que substitueix la majoria de petits electrodomèstics de la cuina. En altres paraules, si et ve de gust donar curs a la imaginació a la cuina, no hauràs de comprar múltiples aparells addicionals. És hora d'aclarir els armaris.


 Amb el TM6


Fes-ho tot, tot alhora, el TM6 és tan versàtil que et permet cuinar diversos ingredients en diversos nivells al mateix temps.                                                      Pots bullir arròs mentre cuines al vapor unes verdures i una mica de peix.            El TM6 ho fa alhora, perquè disposis de més temps lliure per fer el que més t'agrada.


Amb el TM6


Gaudiràs plenament, cuina'n el que més t'agradi de manera senzilla, fàcil, sana, creativa i alhora faràs economia per casa teva, estalvia'n mentre cuines amb el Thermomix® .