advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Manresa

Dolors Angullo Fuentes

Hola, soy Dolors Angullo , Agente Comercial Thermomix® . Entré a trabajar en Thermomix® para poder desarrollar una nueva etapa laboral y estoy encantada con mi trabajo...es fantástico. Trabajo en lo que más me gusta, el trato directo con los clientes y mi gran pasión que es la cocina, se puede pedir  algo más?

Mi interés por una vida saludable, me anima informarme y formarme en Nutrición y Dietoterápia.

Hola, soy Dolors Angullo , Agente Comercial Thermomix® . Entré a trabajar en Thermomix® para poder desarrollar una nueva etapa laboral y estoy encantada con mi trabajo...es fantástico. Trabajo en lo que más me gusta, el trato directo con los clientes y mi gran pasión que es la cocina, se puede pedir  algo más?

Mi interés por una vida saludable, me anima informarme y formarme en Nutrición y Dietoterápia.

Comprar Thermomix®

TALLER NIT DE REIS

28 January 2020
28 January 2020
Categoría:



Hola,


A principis d’any vaig poder reunir-me junt amb les meves clientes i la meva companya M.Luz  per fer el Taller Nit de Reis.


Les receptes que vàrem fer, són receptes que les pots tenir fetes amb antelació perquè la nit més màgica de l’any  la puguis gaudir amb els més  petits i grans de casa teva.


RECEPTES de Cookidoo


Pan de jamón


Aquesta recepta vaig fer una petita variació. En comptes de posar pernil salat el vaig substituir per formatge tipus gouda, així queda més suau i cremós.


Tartaletas de manzana y gorgonzola


Si no us agrada formatge gorgonzola ho podeu substituir per un formatge blau que sigui més suau.


Roscón bombón


Aquest any hem volgut fer un Tortell diferent i que agradi sobre tot els més petits de la casa.


Licor de caramelos


BOLETES DE XOCOLATA Sense SUCRE


Aquestes boletes de xocolata les faig sovint, són molt fàcils de fer i molt saludables.


Ingredients per a 40 unitats.


300 gr. de fruits secs, ho pots barrejar (ametlles, cacauets, anacards, avellanes) sense torrar i sense sal


1 c.s. Oli de coco


2 c.s. Cacau pur pols


2 c.s. Xarop atzavara


2 c.s. Cereal (civada, mill o amarant inflat)


Preparació:


1 - Posem els fruits secs i els cereals al got i triturem 15 sg/ vel 10. 


2- Afegim la resta d’ingredients al got i triturem 10 sg/ vel 5


3- Fes les boletes a mida de mossegada i reserva al frigorífic aproximadament 1 hora. 


Espero que les feu i us agradin.

Solicita demostración
28 January 2020
icon-print-2