Blog de ANNA DIAZ LOPEZ

SÈPIA A LA MALLORQUINA

#Pescados y mariscos 14 julio 2020

SÈPIA A LA MALLORQUINA

Por Anna Diaz Lopez | Barcelona Manresa

Avui us deixo aquesta deliciosa i senzilla recepte de sèpia. La veritat que anaba camí de la peixateria pensant que faria per dinar i cuan he vist aquestes sepies petitetes tan meloses, he pensat tenen pinta de ser molt tendres, jo les compro I despr...

BACALAO CONFITADO AL AJOARRIERO

#Pescados y mariscos 13 julio 2020

BACALAO CONFITADO AL AJOARRIERO

Por Anna Diaz Lopez | Barcelona Manresa

Avui per dinar us deixo una recepte espectacular de bacallà. Poseu-la en pràctica que segur us agradarà. La podeu trobar a cookidoo. TM31 TM5 TM6.    Raciones 6INGREDIENTES250 g de aceite de oliva3 dientes de ajo (sin germen)500 g...

POLLO CON CRUJIENTE DE ALMENDRAS Y SALSA RANCHERA

#Carnes y aves 30 junio 2020

POLLO CON CRUJIENTE DE ALMENDRAS Y SALSA RANCHERA

Por Anna Diaz Lopez | Barcelona Manresa

Hola a todos! Hoy os dejo una receta de pollo con un rebozado especial. Lo bueno de esta receta es que la haremos en el horno y por tanto no añadiremos más calorías. La receta la podéis encontrar en cookidoo, veréis que se sirve con salsa ranche...

#Masas, panes y repostería 16 junio 2020

FOCACCIA

Por Anna Diaz Lopez | Barcelona Manresa

Vols aprendre a fer la teva pròpia focaccia dolça o salada? Aquí et deixo un exemple, contacta amb mi per més idees. Es una massa súper bona I esponjosa i a més dona molt joc per treballar-la. Jo aquesta per exemple en comptes de fer-la nom...

FOCACCIA