Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

BATIDO DE CAPUCCINO EXPRÉS

07 diciembre 2020
07 diciembre 2020
Categoría:


Hala a tothom... Bon dia!! 


Avui vull compartir amb vosaltres aquest batut tan refrescant i bo. 


Es un batut molt senzill de fer que el muntarem amb la papellona. 


Necessitem molt pocs ingredients. El cafè soluble el podeu substituir per cereals torrats tipus eko o chicoria... així també ho poden prendre els nens. La cantitat de sucre anirà en funció del vostre gust. I la llet també es pot substituir per beguda begetal si es soja millor que ens aporta més greix i sobre tot que estigui ben freda. 


La recepta lo trobareu a cookidoo. 


Per un postre es ideal, es prepara en tan sols 5 min. És millor fer-ho al moment de prendre perquè amb l estona va baixant i es desfà el mousse. 


TM6 TM5 TM31


Racions 4 gots. Si voleu podeu doblar la cantitat o dividir-la en la meitat. 


INGREDIENTS


65 g de azúcar


1 cucharada colmada de café soluble


160 g de cubitos de hielo


360 g de leche fría


PREPARACION


Ponga en el vaso el azúcar y el café soluble y pulverice 20 seg/vel 10. Con la espátula, baje los ingredientes hacia el fondo del vaso.


Añada el hielo y triture 20 seg/vel 7.


Coloque la mariposa en las cuchillas. Añada la leche y bata 1 min/vel 3.5. Retire la mariposa. Reparta en 4 vasos y sirva inmediatamente.

Solicita demostración
07 diciembre 2020