advisor-image

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Comprar Thermomix®

BIZCOCHO BASICO

23 September 2020
23 September 2020
Categoría:


Avui us presento la recepte d'un "bizcocho básico" una mica modificada i adaptada al meu gust. L he transformat en un "bizcocho" una mica més sa i menys calòric. 


Jo he fet les següents variacions:


120 g agabe, 120 g oli (meitat coco i meitat Oliva), 130 g beguda vegetal soja vainillada, 250 g farina integral i a més li he afegit coco ratllat i anous. El demés ho he deixat igual (llimona, ous, llevat i sal). 


INGREDIENTES


4 - 6 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)


150 g de azúcar


3 huevos


120 g de aceite de girasol


130 g de leche desnatada


250 g de harina de repostería


1 sobre de levadura química en polvo


1 pellizco de sal


Preparación


Precaliente el horno a 180°C. Forre con papel de hornear un molde de 1 litro de capacidad (si es de silicona no necesita forrarlo) y reserve.


Ponga en el vaso la piel de limón y el azúcar y triture 30 seg/vel 5-10 progresivamente.


Añada los huevos, el aceite y la leche y bata 30 seg/vel 7.


Agregue la harina, la levadura y la sal y mezcle 6 seg/vel 4. Vierta la mezcla en el molde preparado.


Hornee a 180°C durante 30 minutos. Deje templar sobre una rejilla antes de desmoldar y sirva.

Solicita demostración
23 September 2020
icon-print-2