advisor-image

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

ENSALADA DE JUDÍAS BLANCAS CON ALIÑO DE PIPIRRANA

14 July 2020
14 July 2020


Sabem que és sa menjar llegums setmanalment però també és cert que a l estiu no ens venen de gust calentes ni a la cassola es per això que són ideals i molt versàtils per menjar fredes i amb amanides. 


Avui us deixo aquesta amanida de mongetes blanques que es ideal tant per menjar a casa com per emportant-se la carmanyola a la platja, piscina, camping, muntanya etc. Es serveix fresqueta i amb una salseta molt lleugera. Una manera fàcil de menjar llegums i hortalitzes + verduretes. La podeu probar de fer amb els ingredients que més us agradin. 


Aquesta recepte la trobareu a cookidoo. 


TM31 TM5 TM6   Raciones 6


INGREDIENTES


10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)


200 g de lechuga iceberg en trozos regulares (del tamaño de un huevo)


700 g de agua


200 g de pimientos verdes en trozos


400 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas


4 huevos duros


600 g de tomates maduros pelados y en cuartos


200 g de palitos de cangrejo


200 g de atún en aceite escurrido y desmenuzado


2 - 3 dientes de ajo


80 g de aceite de oliva


20 g de miga de pan blanco


1 ½ cucharaditas de sal


2 pellizcos de pimienta molida


PREPARACIÓN 


Ponga en el vaso el perejil y pique 3 seg/vel 7. Retire a un bol y reserve.


Ponga en el vaso la lechuga y 600 g de agua y trocee 6 seg/vel 4. Cuele a través del cestillo y deje escurrir.


Ponga en el vaso el pimiento y trocee 2 seg/vel 5. Retire a un bol grande, añada las judías blancas y reserve.


Corte los huevos duros por la mitad y separe las yemas de las claras. Ponga en el vaso las claras cocidas y trocee 2 seg/vel 4. Retire al bol grande y reserve.


Ponga en el vaso los tomates y trocee 3 seg/vel 4. Vierta en el bol y reserve.


Ponga en el vaso los palitos de cangrejo y deshilache 4 seg//vel 4. Retire al bol, añada el atún escurrido y desmenuzado y la lechuga escurrida.


Ponga en el vaso las yemas de huevo duro, los ajos, el aceite, la miga de pan, 100 g de agua, la sal y la pimienta y triture 30 seg/vel 8. Aliñe la ensalada con la salsa del vaso y mezcle delicadamente con la espátula. Espolvoree con el perejil picado y sirva inmediatamente.


BON PROFIT! 

Solicita demostración