Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

HOJALDRES DE MANZANA CON CREMA PASTELERA

16 July 2020
16 July 2020
Categoría:


Avui  volia compartir aquest postre que ha nascut fruit de la imaginació. Tenia una base de full i pomes i he pensat que fent una bona crema pastissera tindria el postre ideal, i així han quedat aquests molinets. 


La crema pastissera L he preparat amb la recepte de cookidoo i hem utilitzat el mode espesar i en 10 minuts tenia mig litro de crema muntada. Degut al meu problema amb la lactosa dir-vos que l he fet amb beguda vegetal de soja vainillada i ha quedat igual d espesa I bona que la original. Aprofitant que aquesta beguda ja es dolça, no li he afegit ni sucre i així també restem calories i el resultat ha sigut espectacular. 


El procediment és molt senzill, amoldem el full a la forma desitjada i el cubrim amb crema pastissera i poma pel damunt. Ho pintem amb ou batut i li espolvorejem una mica de sucre i canyella. Forn calent i a 200-250°(depèn del forn) 10-12 minuts. Un cop freds espolvorejar una mica de sucre glasejat per sobre al gust o coco ratllat. 


Aquí us deixo la recepte de la crema pastissera (espesar) TM6


INGREDIENTES


500 g de leche


70 g de azúcar


60 g de harina de repostería


2 huevos


2 yemas de huevo


1 vaina de vainilla


PREPARACION


Ponga en el vaso la leche, el azúcar, la harina, los huevos y las yemas. Corte la vaina de vainilla por la mitad a lo largo y deslice la punta del cuchillo por el interior para extraer las semillas. Añada al vaso las semillas de vainilla e inicie Espesar /100°C. Utilice a su conveniencia.


BON PROFIT 

Solicita demostración
16 July 2020