pa de blat sarraí

#Masas, panes y repostería 11 enero 2020




PA DE FAJOL


INGREDIENTS: 


4 clares d’ou


500G de farina de blat sarraí


350ml d’aigua tèbia


40g de llevat fresc


2 culleradetes de sucre de coco


2 rovells


2 culleradetes d’oli d’oliva


1 culleradeta de vinagre de poma


1 culleradeta de sal


ELABORACIÓ:


1. Col·loquem la "mariposa" a les cuchilles, i afefgim les clares amb un pessic de sal, i programem 4min/velocitat 4. retirem a un bol i reservem. ( en cas de voler fer una versió vegana, agafariem el suc d'un pot de cigrons escorregut i ho muntariem com si fóssin clares)


2. sense rentar el" vaso", afegim l’aigua, el llevat, el sucre de coco i programem 2 min/37 graus/ velocitat 2. I ho deixem refredar uns 10 minuts.


3. afegim la farina, el vinagre de poma, els 2 rovells, l’oli d’oliva i la sal, programem 1 min/ velocitat 6.


4. i ho anem incorporant al bol amb les clares muntades amb moviments envolvents, fins que estigui tot integrat. Quedarà una massa líquida, ho posarem en un motllo de silicona rodo i alt, però col·locant-hi a sobre un paper de forn que farà que les parets siguin més altes.


5. precalentem el forn a 200graus.


6. deixem reposar la preparació fins que dobli el volum a temperatura ambient, també es podria posar dintre el forn precalentat a 50 graus i apagat, un cop la mida desitjada fornejar duran 20/30 minuts en funció del forn.


Regina&Thermomix®