Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Navidad › Turrones
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Turrones
22 December 2019
Ja arriba el nadal i no hi ha res millor que preparar els dolços a casa. Saps quins ingredients hi poses i són del tot naturals.
Us proposo tres turrons que són un clàssic a les nostres taules: el turró d'avellana (molt semblant al de Xixona), el de Yema i el de xoxolata cruixent (xocolata amb arròs inflat), segurament el preferit de la majoria de nens.
Espero que us animeu a fer-los i sorprengueu els vostres familiars, amics, o a vosaltres mateixos.
Bones festes!
TORRÓ D'AVELLANA
Després de triturar els 15 segons a velocitat 6, al tornar a programar velocitat sense temps, a mi m'ha trigat 30 segons a aconseguir aquesta textura, que és la ideal.
Llavors poses la pasta a un motlle (en el meu cas a la meitat d'un tetrabrick tallat longitudinalment, hi poses un full de paper de cuina a sobre i un tetrabrick ple per tal que faci pes. El poses a la nevera 30 min - 1 hora i estarà llest.
TORRÓ DE YEMA
TORRÓ DE XOCOLATA CRUIXENT