Benvingudes i benvinguts!
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Els ous poché o ous escaldats, són una manera saludable i deliciosa de preparar ous, ja que són més nutritius.
INGREDIENTS:
- 1L d'aigua
- Oli d'oliva
- Film transparent apte per a l'alimentació
- Sal
PREPARACIÓ:
1 - Introduïm l'aigua al vas, tapem i programem 8min/varoma/vel 1.
2 - Tallem un cuadrat de film transparent i el suquem amb oli d'oliva.
3 - Seguidament col·loquem el film dins el cubilete i trenquem un ou a dins i hi afegim una mica de sal.
4 - Donem voltes a l'ou amb el film transparent i el tanquem o amb un nus, o amb un filferro.
Intentem que no quedi massa aire dins, perquè ens quedi rodonet i no es deformi.
5 - Col·loquem els ous dins del recipent varoma , tapem i programem 5min/varoma/vel 2.
6 - Finalitzat el temps, retirem els ous i amb unes tisores tallem el plàstic just per on l'hem lligat. l'ou sortirà fàcilment gràcies a l'oli que hi hem posat al principi.
NOTES: Si volem fer de 2 a 4 ous, podem utilitzar el cistell seguint el mateix procediment.
Si volem fer més de 4 ous utilitzarem el recipient varoma.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta