OUS POCHÉ

#Huevos y quesos 14 noviembre 2020

Els ous poché o ous escaldats, són una manera saludable i deliciosa de preparar ous, ja que són més nutritius.



INGREDIENTS:



- 1L d'aigua
- Oli d'oliva
- Film transparent apte per a l'alimentació
- Sal



PREPARACIÓ:
1 - Introduïm l'aigua al vas, tapem i programem 8min/varoma/vel 1.
2 - Tallem un cuadrat de film transparent i el suquem amb oli d'oliva. 
3 - Seguidament col·loquem el film dins el cubilete i trenquem un ou a dins i hi afegim una mica de sal.
4 - Donem voltes a l'ou amb el film transparent i el tanquem o amb un nus, o amb un filferro.
     Intentem que no quedi massa aire dins, perquè ens quedi rodonet i no es deformi.
     5 - Col·loquem els ous dins del recipent varoma , tapem i programem 5min/varoma/vel 2.
6 - Finalitzat el temps, retirem els ous i amb unes tisores tallem el plàstic just per on l'hem lligat. l'ou sortirà fàcilment gràcies a l'oli que hi hem posat al principi.



NOTES:  Si volem fer de 2 a 4 ous, podem utilitzar el cistell seguint el mateix procediment.
                Si volem fer més de 4 ous utilitzarem el recipient varoma.