Masas, panes y repostería

COCA DE SANT JOAN AMB CREMA

#Masas, panes y repostería 15 junio 2021

COCA DE SANT JOAN AMB CREMA

Por Adriana Pensi Viladrich | Barcelona Manresa

INGREDIENTS:Almíbar50 g de aigua50 g de licor d'anís50 g de sucreCrema pastissera300 g de llet1 ou1 rovell d'ou50 g de sucre30 g de maicenaMassa4 pells de taronja i 4 pells de llimona (sense part blanca)200 g de llet50 g de licor d'anís100 g de mante...

#Masas, panes y repostería 20 abril 2021

PA DE SANT JORDI

Por Adriana Pensi Viladrich | Barcelona Manresa

Què millor que un pa per celebrar Sant Jordi?Aquesta recepta que veureu a continuació, és un pa que està fet amb una massa de farina de força, aigua, llet i mantega, que després dividim i combinem en dos gustos diferents: una part de sobrassada i l'a...

PA DE SANT JORDI
Bunyols de vent

#Masas, panes y repostería 17 marzo 2021

Bunyols de vent

Por Adriana Pensi Viladrich | Barcelona Manresa

Els bunyols de vent, són unes boles de massa elaborades amb farina de blat, llard, mantega i ous que es fregeixen amb l'oli ben calent. tenen forma de bola i al fregir-los s'infen i poden arribar a doblar el seu volum, és per aquesta raó que se'ls de...

#Masas, panes y repostería 06 julio 2020

COCA DE FORNER

Por Adriana Pensi Viladrich | Barcelona Manresa

La Coca de forner és molt coneguda a Catalunya i a més, és una recepta tradicional i molt representativa de la festa de Sant Joan. És una massa sencilla de pa que s'espolvoreja abans d'entrar al forn amb sucre i just abans de sortir amb licor d'...

COCA DE FORNER
BROWNIE VEGÀ

#Masas, panes y repostería 02 mayo 2020

BROWNIE VEGÀ

Por Adriana Pensi Viladrich | Barcelona Manresa

Hi han molts tipus de Brownies vegans, i com heu vist, es poden fer moltes substitucions amb diferents begudes, sucres... Hem de tenir en compte, que la variació de cada ingredient pot fer que canvii considerablement el gust i la textura del bro...

#Masas, panes y repostería 27 abril 2020

COCA DE VIDRE

Por Adriana Pensi Viladrich | Barcelona Manresa

La coca de vidre és una coca dolça catalana que es caracteritza per la seva finor, que la fa cruixent, i pel fet que està coberta d'una capa de sucre brillant, llisa i transparent, com si fos una capa de vernís o de vidre. Hi podem afegir els pinyons...

COCA DE VIDRE