Home › Delegación Barcelona Manresa › Adriana Pensi Viladrich › Técnicas básicas › CUINA AL VAPOR (Temps i quantitat d'aigua)


Benvingudes i benvinguts!
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Benvingudes i benvinguts! Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i … Leer mástambé informació de les últimes novetats. … Leer menos

¿Quieres que te llame Adriana Pensi Viladrich?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Adriana Pensi Viladrich por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CUINA AL VAPOR (Temps i quantitat d'aigua)
07 October 2020 Categoría:
El recipient i la safata varoma es poden utilitzar per a fer infinitat de receptes, desde unes verdures al vapor, carn, fruita, peix i fins a un pa de pessic.
a www.cookidoo.es trobareu un munt d'idees!.
Quan utilitzem el varoma:
Introduïr al vas 500g d'aigua per cada 30min. Per prolongar el temps més de 30min, afegim 250gr d'aigua per cada 15min adicionals.
Recordar que:
- El temps de cocció variarà depenent la quantitat, temperatura i tamany dels ingredients.
- La tapa del varoma ha d'estar correctament col·locada per tal de que no s'escapi l'escalfor.
- Sempre programar temperatura Varoma amb el selector central.
- La velocitat variarà segons el què tinguem dins del vas exemple: (aigua: vel1) (verdures per fer crema: vel cullera)