Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

ESQUEIXADA DE BACALLÀ.

11 septiembre 2020
11 septiembre 2020
Categoría:


TM31 TM5 TM6


Raciones 6 


INGREDIENTES


600 g de lomos de bacalao desalado


100 - 130 g de aceitunas negras


4 tomates pera maduros, en cuartos


80 g de pimiento verde en trozos


80 g de pimiento rojo en trozos


80 g de pimiento amarillo en trozos


100 g de cebolla roja en cuartos


Vinagreta


1 tomate pera maduro, en cuartos


150 g de aceite de oliva


50 g de vinagre


1 pellizco de sal


PREPARACION


Desmenuce el bacalao con las manos, retire piel y las espinas y póngalo en una fuente para servir. Distribuya encima las aceitunas negras y el tomate.


Ponga en el vaso el pimiento verde, el pimiento rojo, el pimiento amarillo y la cebolla. Trocee 8 seg/vel 4. Vierta sobre el bacalao.


Vinagreta


Ponga en el vaso el tomate, el aceite, el vinagre y la sal y triture 20 seg/vel 10. Vierta la vinagreta sobre la esqueixada y sirva.


Receta que encontraréis en cookidoo. 

Solicita demostración
11 septiembre 2020