Benvingudes i benvinguts!
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
La crema pastissera és protagonista en una infinitat de receptes que abasten des dels bunyols, fins a les pastes fullades, els pastissos de poma i els canutillos i el clàssic tortell de reis, només per citar alguns exemples. De fet, la crema pastissera és tan imprescindible en alguns casos que, sense ella, la recepta no seria la mateixa.
Aquesta recepta, és una variant de la crema típica. A part de fer-la amb xocolata fondant també podeu provar-la de fer amb xocolata blanca.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta