POLLASTRE AMB AMETLLES

#Carnes y aves 14 noviembre 2020



INGREDIENTS:


60 g d'oli d'oliva 


800 g de cuixa i contracuixa de pollastre sense pell ni os, tallat a tires.


½ culleradeta de sal


2 pessics de pebre negre


30 g de salsa de soja


40 g d'ametlles torrades


60 g de kétchup o salsa de tomàquet


3 gotas de tabasco (opcional)


1 chorrito de caramelo líquido (opcional)


1 cullarada de maicena


PREPARACIÓ:


1 - Introdueix l'oli al vas i escalfa 6min/120ºC/vel 1. Mentrestant talla el pollastre.


2 - Afegeix el pollastre, la sal i el pebre al vas i sofregeix 8min/120ºC/vel cullera/gir invers. Mentres es sofregeix, introdueix l'espàtula per l'obertura i remena 2-3 vegades.


3 - Afegeix la salsa de soja, les ametlles, el kétchup, el tabasco, el caramel líquid i la maicena. Remou amb l'espàtula i sofregeix  4min/120ºC/vel cullera/gir invers.