POLLASTRE AMB AMETLLES
#Carnes y aves 14 noviembre 2020
INGREDIENTS:
60 g d'oli d'oliva
800 g de cuixa i contracuixa de pollastre sense pell ni os, tallat a tires.
½ culleradeta de sal
2 pessics de pebre negre
30 g de salsa de soja
40 g d'ametlles torrades
60 g de kétchup o salsa de tomàquet
3 gotas de tabasco (opcional)
1 chorrito de caramelo líquido (opcional)
1 cullarada de maicena
PREPARACIÓ:
1 - Introdueix l'oli al vas i escalfa 6min/120ºC/vel 1. Mentrestant talla el pollastre.
2 - Afegeix el pollastre, la sal i el pebre al vas i sofregeix 8min/120ºC/vel cullera/gir invers. Mentres es sofregeix, introdueix l'espàtula per l'obertura i remena 2-3 vegades.
3 - Afegeix la salsa de soja, les ametlles, el kétchup, el tabasco, el caramel líquid i la maicena. Remou amb l'espàtula i sofregeix 4min/120ºC/vel cullera/gir invers.