Benvingudes i benvinguts!
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Què millor que un pa per celebrar Sant Jordi?
Aquesta recepta que veureu a continuació, és un pa que està fet amb una massa de farina de força, aigua, llet i mantega, que després dividim i combinem en dos gustos diferents: una part de sobrassada i l'altra de formatge i cúrcuma. Aquesta combinació acabarà esdevenint la senyera de Catalunya.
Tenir en compte a l'hora de fornejar que cada forn és diferent. En el meu cas, a mitja cocció baixo la temperatura a 170ºC. Sempre que tinguem un forn amb aire, per a fer masses l'activarem.
És un pa molt gustós!! Espero que us agradi ;)
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta