Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

HAMBURGUESA DE MERLUZA Y GAMBON

14 October 2020
14 October 2020
Categoría:


Hol@ chic@s, hoy quiero dejaros esta receta tan estupenda que encontraréis en cookidoo. 


Es muy sencilla de hacer y gustará desde el más grande al más pequeño. 


Si queréis también las podéis hacer con otro pescado o incluso mezclarlas con diferentes tipos de pescado. 


INGREDIENTES


50 g de cebolla


1 diente de ajo


2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)


50 g de miga de pan blanco


40 g de leche


400 g de filetes de merluza fresca en trozos


100 g de gambones crudos enteros


1 cucharadita de sal


1 pellizco de pimienta molida


1 chorrito de aceite de oliva virgen extra (para engrasar la sartén)


PREPARACION


Ponga en el vaso la cebolla, el ajo, el perejil y la miga de pan. Triture 3 seg/vel 7.


Añada la leche, la merluza, los gambones, la sal y la pimienta. Pique 5 seg/vel 7.


Con la espátula, baje los ingredientes hacia el fondo del vaso y triture 5 seg/vel 7. Retire la mezcla del vaso y forme 4 hamburguesas.


En una sartén parrilla o sartén con un chorrito de aceite, cocine las hamburguesas por ambos lados, hasta que estén doradas. Sirva las hamburguesas calientes con guarnición a su gusto.

Solicita demostración
14 October 2020