SÈPIA A LA MALLORQUINA

#Pescados y mariscos 14 julio 2020


Avui us deixo aquesta deliciosa i senzilla recepte de sèpia. La veritat que anaba camí de la peixateria pensant que faria per dinar i cuan he vist aquestes sepies petitetes tan meloses, he pensat tenen pinta de ser molt tendres, jo les compro I després ja pensarem com les cuinem, i dit I fet mentres buscaba a cookidoo la varietat de receptes amb sèpia que hi ha, he trobat aquesta que no L había fet mai i m ha cridat L atenció i la veritat que he encertat. Ha quedat molt bona i sobre tot tendre. Aquest és un plat típic de les Balears, us animo a preparar-lo. 


TM31 TM5 TM6  Raciones 6


INGREDIENTES


1500 g de sepia limpia cortada en dados


80 g de aceite de oliva virgen extra


230 g de brandy


350 g de cebolla en cuartos


2 dientes de ajo


200 g de tomate triturado en conserva


½ guindilla seca (opcional)


1 pastilla de caldo de pescado


1 - 2 pellizcos de pimienta molida


PREPARACIÓN 


Ponga en el vaso la sepia, 30 g de aceite y 30 g de brandy y rehogue 20 min/120°C//vel . Vierta la sepia en el cestillo para escurrir el líquido y reserve.


Ponga en el vaso la cebolla, los ajos y 50 g de aceite. Trocee 3 seg/vel 5 y sofría 12 min/120°C/vel 1.


Añada el tomate triturado y rehogue 10 min/120°C/vel 1.


Incorpore la guindilla, la pastilla de caldo, la pimienta, 200 g de brandy y la sepia escurrida y programe 20 min/Varoma//vel . Retire del vaso y sirva.


BON PROFIT!!