SÈPIA A LA MALLORQUINA
#Pescados y mariscos 14 julio 2020
Avui us deixo aquesta deliciosa i senzilla recepte de sèpia. La veritat que anaba camí de la peixateria pensant que faria per dinar i cuan he vist aquestes sepies petitetes tan meloses, he pensat tenen pinta de ser molt tendres, jo les compro I després ja pensarem com les cuinem, i dit I fet mentres buscaba a cookidoo la varietat de receptes amb sèpia que hi ha, he trobat aquesta que no L había fet mai i m ha cridat L atenció i la veritat que he encertat. Ha quedat molt bona i sobre tot tendre. Aquest és un plat típic de les Balears, us animo a preparar-lo.
TM31 TM5 TM6 Raciones 6
INGREDIENTES
1500 g de sepia limpia cortada en dados
80 g de aceite de oliva virgen extra
230 g de brandy
350 g de cebolla en cuartos
2 dientes de ajo
200 g de tomate triturado en conserva
½ guindilla seca (opcional)
1 pastilla de caldo de pescado
1 - 2 pellizcos de pimienta molida
PREPARACIÓN
Ponga en el vaso la sepia, 30 g de aceite y 30 g de brandy y rehogue 20 min/120°C//vel . Vierta la sepia en el cestillo para escurrir el líquido y reserve.
Ponga en el vaso la cebolla, los ajos y 50 g de aceite. Trocee 3 seg/vel 5 y sofría 12 min/120°C/vel 1.
Añada el tomate triturado y rehogue 10 min/120°C/vel 1.
Incorpore la guindilla, la pastilla de caldo, la pimienta, 200 g de brandy y la sepia escurrida y programe 20 min/Varoma//vel . Retire del vaso y sirva.
BON PROFIT!!