Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Pastas y arroces › Arròs tres delícies
Te ayuda
  Te inspira
  
 
  Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
 ¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
 ¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Arròs tres delícies
24 February 2021Cuinem junts - ARRÒS TRES DELÍCIES
Ingredients
- 150gr pernil dolç o gall d’indi (en un tros)
 - 100gr pastanagues
 - 20gr oli oliva
 - 2 grans d’all
 - 100 gr pèsols
 - 150 gr gambes pelades
 - 3 ous
 - 300 gr arròs basmati
 - 1 litre d’aigua
 - sal
 
PREPARACIÓ
- Posa el pernil al got i trosseja a 4 seg/vel 4. Reserva a un bol.
 - Talla la pastanaga en tres trossos i trosseja 3 seg/vel 5.
 - Posa els pèsols, les gambes i les pastanagues tallades al recipient Varoma. Mira que quedi un espai buit al mig perquè pugui pujar vapor.)
 - Posa els ous al got amb un pessic de sal i programa 10 seg/ vel 4 .
 - Mulla un paper de forn amb aigua, escórre’l bé i posa’l a la safata del Varoma. Aboca l’ou batut a sobre i tapa el Varoma.
 - Posa els 20g d’oli al got amb els dos grans d’alls pelats i sofregeix 5 min/ 120°/ vel cullera.
 - Posa el cistellet al got i afegeix l’arròs, una culleradeta de sal i el litre d’aigua. Tapa i a sobre posa el recipient Varoma. Programa 20 min/ Varoma/ vel 4.
 - Un cop han passat els 20 minuts, treu el cistellet amb l’arròs i comprova el punt de cocció de les verdures. Si t’agraden més cuites, torna a programar 5 min / Varoma/ vel 4 aprofitant l’aigua que encara hi ha al got.
 - Aboca l’arròs a una safata i vés remenant amb l’espàtula per tallar la cocció.
 - Aboca l’aigua i asseca el got. Posa la truita en 4 trossos al got i trosseja 2 seg / vel 4.
 - Afegeix el pernil, les gambes, els pèsols, la pastanaga i la truita a safata amb l’arròs i barreja bé.
 
Suggeriments:
T’ho pots menjar amanit amb maionesa o saltejat a la paella amb un raget d’oli o salsa de soja.
Aquí teniu el resultat. Moltes gràcies a tots per cuinar amb mi.

 





