Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Arròs amb bacallà
31 March 2020Arròs amb bacallà
Ingredients (per 4 persones aprox)
- 60 g oli d'oliva
- 2 pebrots verds tallats a trossos
- 2 grans d'alls o alls tendres
- 1/2 ceba (tallada en 2-3 trossos)
- 70 g de tomàquet triturat
- 400 g de bacallà dessalat (a trossos)
- 500 g d'aigua
- 250 g d'arròs
- uns brins de safrà
- sal
Preparació
- Posar l'oli, el pebrot, els alls i la ceba al got i trosseejar 4 seg / vel 4.
- Programar 12 min/120º/vel cullera. traiem el cubilet per evaporar el líquid que deixin anar les verdures.
- Afegir el tomàquet i programar 5 min/120º/vel 1.
- Incorporar el bacallà i programar 2 min/120º/gir invers/vel cullera.
- Afegir l'aigua, el safrà i la sal (amb moderació perquè el bacallà ja en té una mica) i programar 5 min/100º/gir invers/vel cullera.
- Incorporar l'arròs i programar 13 min/100º/gir invers/velocitat cullera i quan acabi el temps deixar-lo reposar de 3 a 5 minuts perquè s'acabi de coure.