Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Pastas y arroces › Fideus amb gambes
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Fideus amb gambes
08 January 2022Fideus amb gambes
Trobaràs la recepta de cookidoo guiada al següent enllaç:
https://cookidoo.es/created-recipes/es-ES/01FRX1GNBYCE6CY7J6AN0HWK0V
Ingredientes
- 400g de gambes argentines (separar cossos i closques)
- 1 porro
- 1000g d'aigua
- 1 culleradeta de sal
- 25g d'oli
- 100 g de tomàquet triturat en conserva
- 1/2 ceba
- 2 grans d'all
- 30 g d'oli d'oliva
- 1 1/2 culleradetes de sal
- 300g de fideus de fideuà
- 1 culleradeta de pebre vermell
Pasos de la receta
Posi els caps i les closques de les gambes al got junt amb el porro i 25g d'oli. Sofregeixi 3 min/120°C/velocitat 2. Mentrestant, talli els cossos de les gambes en dos o tres trossos i reservi.
Incorpori 1000g d'aigua i una culleradeta de sal i programi 12 min/100°C/velocitat 2.
Coli el fumet amb un colador de malla fina i renti el got.oli el fumet amb un colador de malla fina i renti el got.
Posi 100 g de tomàquet triturat en conserva, 1/2 ceba, 2 grans d'all i 30 g d'oli d'oliva i trossegi 3 seg/velocitat 4.
Amb l'espàtula, baixi els ingredients al fons del got i sofregeixi 10 min/120°C/velocitat cullera.Amb l'espàtula, baixi els ingredients al fons del got i sofregeixi 10 min/120°C/velocitat cullera.
Trossegi 10 seg/velocitat 5.
Afegeixi 1 culleradeta de pebre vermell i 300g de fideus de fideuà i programi 1 min/120°C/gir invers/velocitat cullera.Afegeixi 1 culleradeta de pebre vermell i 300g de fideus de fideuà i programi 1 min/120°C/gir invers/velocitat cullera.
Incorpori 800 g de fumet, 1 1/2 culleradetes de sal i programi 10 min/100°C/gir invers/velocitat cullera. Quan faltin 2 minuts per acabar, tregui el cubilet, afegeixi les gambes pel forat de la tapa i torni a tapar.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.