Arròs tres delícies

#Pastas y arroces 24 febrero 2021

Cuinem junts - ARRÒS TRES DELÍCIES




Ingredients



  • 150gr pernil dolç o gall d’indi (en un tros)

  • 100gr pastanagues

  • 20gr oli oliva


  • 2 grans d’all

  • 100 gr pèsols


  • 150 gr gambes pelades

  • 3 ous


  • 300 gr arròs basmati

  • 1 litre d’aigua 

  • sal





PREPARACIÓ



  1. Posa el pernil al got i trosseja a 4 seg/vel 4. Reserva a un bol.

  2. Talla la pastanaga en tres trossos i trosseja 3 seg/vel 5.

  3. Posa els pèsols, les gambes i les pastanagues tallades al recipient Varoma. Mira que quedi un espai buit al mig perquè pugui pujar vapor.)

  4. Posa els ous al got amb un pessic de sal i programa 10 seg/ vel 4 .

  5. Mulla un paper de forn amb aigua, escórre’l bé i posa’l a la safata del Varoma. Aboca l’ou batut a sobre i tapa el Varoma.

  6. Posa els 20g d’oli al got amb els dos grans d’alls pelats i sofregeix 5 min/ 120°/ vel cullera.

  7. Posa el cistellet al got i afegeix l’arròs, una culleradeta de sal i el litre d’aigua. Tapa i a sobre posa el recipient Varoma. Programa 20 min/ Varoma/ vel 4.

  8. Un cop han passat els 20 minuts, treu el cistellet amb l’arròs i comprova el punt de cocció de les verdures. Si t’agraden més cuites, torna a programar 5 min / Varoma/ vel 4 aprofitant l’aigua que encara hi ha al got.

  9. Aboca l’arròs a una safata i vés remenant amb l’espàtula per tallar la cocció.

  10. Aboca l’aigua i asseca el got. Posa la truita en 4 trossos al got i trosseja 2 seg / vel 4.

  11. Afegeix el pernil, les gambes, els pèsols, la pastanaga i la truita a safata amb l’arròs i barreja bé.


Suggeriments:


T’ho pots menjar amanit amb maionesa o saltejat a la paella amb un raget d’oli o salsa de soja.


Aquí teniu el resultat. Moltes gràcies a tots per cuinar amb mi.