Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Pastas y arroces › Arròs tres delícies
Te ayuda
Te inspira
Thermomix® Barcelona Manresa
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Arròs tres delícies
24 February 2021Cuinem junts - ARRÒS TRES DELÍCIES
Ingredients
- 150gr pernil dolç o gall d’indi (en un tros)
- 100gr pastanagues
- 20gr oli oliva
- 2 grans d’all
- 100 gr pèsols
- 150 gr gambes pelades
- 3 ous
- 300 gr arròs basmati
- 1 litre d’aigua
- sal
PREPARACIÓ
- Posa el pernil al got i trosseja a 4 seg/vel 4. Reserva a un bol.
- Talla la pastanaga en tres trossos i trosseja 3 seg/vel 5.
- Posa els pèsols, les gambes i les pastanagues tallades al recipient Varoma. Mira que quedi un espai buit al mig perquè pugui pujar vapor.)
- Posa els ous al got amb un pessic de sal i programa 10 seg/ vel 4 .
- Mulla un paper de forn amb aigua, escórre’l bé i posa’l a la safata del Varoma. Aboca l’ou batut a sobre i tapa el Varoma.
- Posa els 20g d’oli al got amb els dos grans d’alls pelats i sofregeix 5 min/ 120°/ vel cullera.
- Posa el cistellet al got i afegeix l’arròs, una culleradeta de sal i el litre d’aigua. Tapa i a sobre posa el recipient Varoma. Programa 20 min/ Varoma/ vel 4.
- Un cop han passat els 20 minuts, treu el cistellet amb l’arròs i comprova el punt de cocció de les verdures. Si t’agraden més cuites, torna a programar 5 min / Varoma/ vel 4 aprofitant l’aigua que encara hi ha al got.
- Aboca l’arròs a una safata i vés remenant amb l’espàtula per tallar la cocció.
- Aboca l’aigua i asseca el got. Posa la truita en 4 trossos al got i trosseja 2 seg / vel 4.
- Afegeix el pernil, les gambes, els pèsols, la pastanaga i la truita a safata amb l’arròs i barreja bé.
Suggeriments:
T’ho pots menjar amanit amb maionesa o saltejat a la paella amb un raget d’oli o salsa de soja.
Aquí teniu el resultat. Moltes gràcies a tots per cuinar amb mi.