Benvingudes i benvinguts!
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Aquest és el meu blog personal de Thermomix® . Aquí podreu trobar consells, trucs, receptes i també informació de les últimes novetats.
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
En algunes receptes ens demana que tamisem els ingredients per tal de separar els grans petits dels més grossos, per tal d'obtenir masses més lleugeres i esponjoses, ja que en separar la farina en petites partícules estem incorporant-hi aire. Aquest procés el podem fer automàticament amb el nostre Thermomix® .
És important que abans de fer-ho, tinguem el vas ben sec.
Només cal que introduïu la farina, i programeu 5 seg / vel 10.
També ho podeu fer juntament amb el cacao, sucre glas, o altres ingredients en pols, si la recepta ho demana.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta