advisor-image

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Comprar Thermomix®

CREMA DE AJO CON PUERRO Y PATATAS

22 October 2020
22 October 2020
Categoría:


Hol@!! Con la llegada del frío siempre apetece algo calentito. Pues aquí os dejo los ingredientes para hacer esta rica cremita, muy sencilla de hacer y con un sabor muy suave. Seguro que os gustará. 


TM5 TM31 TM6


Raciones 4


INGREDIENTES 


40 g de aceite de oliva


4 - 6 dientes de ajo


150 g de puerro en trozos


1000 g de caldo de pollo (p.ej. Aneto®)


2 patatas grandes, peladas, en trozos (aprox.350 g)


1 pellizco de sal


1 pellizco de pimienta molida


PREPARACION 


Ponga en el vaso el aceite y el ajo. Sofría 7 min/120°C/vel 1.


Agregue el puerro y trocee 5 seg/vel 5. Rehogue 10 min/120°C/vel 1.


Incorpore el caldo y las patatas y programe 25 min/100°C/vel 1.


Añada la sal y la pimienta y triture 1 min/vel 5-10 progresivamente. Vierta en boles y sirva.

Solicita demostración
22 October 2020
icon-print-2