Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .

All i Oli de Codony amb Thermomix®

06 December 2021

Tiempo de preparación 00:50:00 mins

Ración para 10 personas

06 December 2021
Categoría:

L'all i oli de codony és un producte típic de la cuina de muntanya. La major part de la collita s'utilitza per elaborar el codonyat i el que en resta es fa servir per aquest all i oli.


 Es tracta d'un producte molt nutritiu i calòric, amb més capacitat de conservació que l'all i oli normal. Es converteix en un producte adequat per tota mena de plats, tant d'acompanyament per a carns i peixos com de farciment damunt d'una llesca de pa. 


Ingredientes

  • 2 o 3 codonys
  • 1000 g. d'aigua
  • 1 poma
  • Sal
  • 200 g. d'oli
  • 4 alls per codony

Pasos de la receta

1 Paso
Posar en el vas l’aigua i escalfar 7min./Varoma/vel.1
2 Paso

Posar en el recipient Varoma els codonys pelats, sense pinyols i tallats a quarts. 

Tapar el varoma i programar 15 min./Varoma/ vel.1

3 Paso

Posar en la safata Varoma la poma pelada sense pinyols i tallada a quarts. Col.locar la safata dins del Varoma damunt dels codonys i programar 15 min./Varoma/vel.1

4 Paso

Buidar el vas i deixi-ho refredar .

5 Paso

Programar a vel.7 i introduir els alls per el forat. 

6 Paso

Amb l’espàtula baixar el contingut als fons del vas.

7 Paso

Afegir-hi els codonys, la poma i la sal. Triturar 6 seg./vel.6

8 Paso

Posar la maquina a vel.4 i tirar l’oli pel damunt de la tapa sense treure el cubilet. (l’oli anirà caient poc a poc dins el vas)












Si t'agrada la recepta dona-li un like

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
06 December 2021