Postres y dulces

CREMA CATALANA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 19 marzo 2018

CREMA CATALANA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

CREMA CATALANA DE SANT JOSEPINGREDIENTS: per a 6 racions•1000 gr. de llet sencera•5 ous (o 10 rovells d’ou)•300 gr. de sucre (200 per la recepta i 100 per cremar) •40 gr. de maicena•1 culleradeta de sucre vainilla o vainilla liquida•1 pessic...

#Postres y dulces 02 diciembre 2017

LLINGOT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

LLINGOT DE XOCOLATAINGREDIENTS:Decoració•200 gr. de xocolata postres Nestlé Farcit•200 gr. de nata liquida•300 gr. de xocolata postres Nestlé •300 gr. de xocolata amb llet Nestlé•100 gr. de Brandi•100 gr. d’avellanes•100 gr. de guindes en alm...

LLINGOT DE XOCOLATA AMB Thermomix®
TORRÓ DE COCO AMB Thermomix®

#Postres y dulces 27 noviembre 2017

TORRÓ DE COCO AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

TORRÓ DE COCO INGREDIENTS :•200 gr. de sucre glas.•100 gr. d’ametlles crues sense pell.•100 gr. de coco ratllat.•1 clara d’ou.PREPARACIÓ:1.Posar en el vas el sucre , les ametlles i el coco ratllat, programar 10 seg./vel. 8.2.Afegir-hi la...

#Postres y dulces 27 noviembre 2017

KRINGLE ESTONIA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

KRINGLE ESTONIA INGREDIENTS: MASSA•30 gr. de sucre•La pell de ½ llimona (nomes la part groga)•120 gr. de llet•30 gr. de mantega•15 gr. de llevat premsat fresc•1 rovell d’ou•300 gr. de farina de força•1 pessic de salFARCIT•50 gr. de man...

KRINGLE ESTONIA AMB Thermomix®
TORRÓ CRUIXENT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 27 noviembre 2017

TORRÓ CRUIXENT DE XOCOLATA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

TORRÓ DE XOCOLATE CRUIXENTINGREDIENTS:•100 gr. de nous.•100 gr. d’ametlles.•70/100 gr. de arròs inflat •80 gr. de llard de porc.•250 gr. de xocolata fondant.•250 gr. de xocolata amb llet.PREPARACIÓ:1.Posi les nous i les ametlles en el vas i tr...

#Postres y dulces 27 noviembre 2017

TORRÓ DE NATA I NOUS AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

TORRÓ DE NATA AMB NOUS INGREDIENTS: •110 gr. de nata (amb 35% de grassa)  •200 gr. de sucre glas •200 gr. d’ametlles mòltes •100 gr. de nous (trossejades a ma) PREPARACIÓ : 1. Posi en el vas la nata i el sucre glas,  prog...

TORRÓ DE NATA I NOUS AMB Thermomix®
TORRÓ DE GEMA CREMADA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 27 noviembre 2017

TORRÓ DE GEMA CREMADA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

TORRÓ DE GEMA CREMADAINGREDIENTS: Gema Confitada:•125 gr. d’aigua•125 gr. de sucre•4 rovells d’ouTorró •250 gr. d’ametlles mòltes•250 gr. de sucre (+300 gr. per cremar la gema)•40 gr. d’aigua•20 gr. de llet condensada•3 gotes de vainilla...

#Postres y dulces 27 noviembre 2017

TORRÓ DE XIXONA AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

TORRÓ DE XIXONAINGREDIENTS:    •300 gr. d’ametlles torrades al forn•130 gr. de sucre•50 gr. de xocolata blanca•30 gr. de melPREPARACIÓ: 1.Posar en el vas el sucre i triturar 10 seg./vel.102.Afegir-hi les ametlles i triturar 10 se...

TORRÓ DE XIXONA AMB Thermomix®