Aperitivos, entrantes y tapas

RISOTTO DE CALAMARES Y LANGOSTINOS

#Aperitivos, entrantes y tapas 08 abril 2020

RISOTTO DE CALAMARES Y LANGOSTINOS

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

RISOTTO DE CALAMARES Y LANGOSTINOSIngredientesFumet•langostinos crudos sin pelar (separados cabezas y cáscaras de cuerpos)•1 diente de ajo•30 g de aceite de oliva virgen extra•800 g de aguaRisotto•2 dientes de ajo•180 g de cebolla roja en cuart...

#Aperitivos, entrantes y tapas 08 abril 2020

PATATES EMMASCARADES AMB Thermomix®

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

Patates emmascaradesINGREDIENTS: •800 gr. de patates Kennebert•2-3 botifarres negres•2-3 talls de cansalada ventresca o grassa•50 gr. d’oli•1 pessic de sal•1500 gr. d’aiguaPREPARACIÓ: 1.Posar el tapa-ganivetes, i l’aigua2.Posar el c...

PATATES EMMASCARADES AMB Thermomix®
CONFIT D'ÀNEC AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I CANELÓ DE TORRÓ DE XIXONA

#Aperitivos, entrantes y tapas 18 diciembre 2017

CONFIT D'ÀNEC AMB CEBA CARAMEL.LITZADA I CANELÓ DE TORRÓ DE XIXONA

Por M Teresa Carrio Prat | Barcelona Manresa

Confit d’ànec amb ceba caramel•litzada i caneló de torró de XixonaINGREDIENTS :Per el caneló•300 gr. de torró de Xixona •300 gr. de torró de yema•200 gr. de foiePer la ceba•700 gr. de ceba•70 gr. de mantega •30 gr. d’oli d’oliva verge•Sal al...