advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Barcelona Manresa

M Teresa Carrio Prat

Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Bienvenid@ a mi Blogosfera Thermomix® .Aquí compartiré mis recetas y trucos para sacar el máximo partido a tu Thermomix® .
Comprar Thermomix®

PATATES HASSELBACK AMB Thermomix®

29 October 2017
29 October 2017
Categoría:


Recepta copiada de la Revista n.50 Thermomix® ,  i que acompanya a la de les GALTES ESTOFADAS AL WISKY                                                                                                      thermomix-manresa.es/carrioprat/carnes-y-aves


PATATES NOVES HASSELBACK


INGREDIENTS: Per a 12 racions


•6 patates noves amb pell rentades (de 150 gr. a 200 gr. c/u )


•4 – 5 tires de beicon tallades a tires de 2 cm.


•4 – 6 fulles de llorer


•1 cullerada de romaní sec trinxat


•1 cullerada de sal fumada en escames


•30 gr. de formatge parmesà ratllat


PREPARACIÓ: 


1-Talli les patates en rodanxes de 5 mm. Posant-les sobre una superfície còncava ( una cullera gran) o posant 2 palets xinesos, un a cada costat de la patata damunt d’una taula de tallar, de manera que al tallar les rodanxes, el ganivet topi sobre els palets i les rodanxes quedin lligades com les fulles d’un llibre. Introdueixi trossos de beicon entre les lamines de patata, 1 fulla de llorer a cada patata, empolsini-les amb el romaní i possi-les en el Varoma.




Col•loqui el Varoma en la seva posició en el moment indicat el la recepta de les galtes estofades.


2-Precalentar el forn a 220ºC.


3-Quan les patates estiguin cuites, empolsini-les amb sal i formatge. Posi-les al forn durant 15 minuts o fins que estiguin rosses. Servir-les amb les galtes


 SUGERENCIA: Si vol fer la recepta sense fer el guisat, en el pas 1 posi 700 gr. d’aigua en el vas, col•loqui el Varoma en la seva posició i programi 40 min./Varoma/vel. 1


Trií les patates fines i allargades i de mida regular.

Solicita demostración
29 October 2017
icon-print-2