Bienvenidos, esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Regina Franch y soy Team Leader de Thermomix® Manresa, des de hace mas de dos años, después de nueve como agente comercial. En mi blog podréis encontrar las recetas que preparo con Thermomix® con sus fotos paso a paso y sugerencias. También información de las clases y talleres que preparamos para cada ocasión, San Valentín, Semana Santa, San Juan... Espero que os guste y os animéis a preparar-las conmigo. Un saludo
Home › Delegación Barcelona Manresa › Regina Franch Torrentalle › Masas, panes y repostería › pa de blat sarraí
Regina Franch Torrentalle
Bienvenidos, esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Regina Franch y soy Team Leader de Thermomix® Manresa, des de hace mas de dos años, después de nueve como agente comercial. En mi blog podréis encontrar las recetas que preparo con Thermomix® con sus fotos paso a paso y sugerencias. También información de las clases y talleres que preparamos para cada ocasión, San Valentín, Semana Santa, San Juan... Espero que os guste y os animéis a preparar-las conmigo. Un saludo
¿Quieres que te llame Regina Franch Torrentalle?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Regina Franch Torrentalle por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
pa de blat sarraí
11 January 2020PA DE FAJOL
INGREDIENTS:
4 clares d’ou
500G de farina de blat sarraí
350ml d’aigua tèbia
40g de llevat fresc
2 culleradetes de sucre de coco
2 rovells
2 culleradetes d’oli d’oliva
1 culleradeta de vinagre de poma
1 culleradeta de sal
ELABORACIÓ:
1. Col·loquem la "mariposa" a les cuchilles, i afefgim les clares amb un pessic de sal, i programem 4min/velocitat 4. retirem a un bol i reservem. ( en cas de voler fer una versió vegana, agafariem el suc d'un pot de cigrons escorregut i ho muntariem com si fóssin clares)
2. sense rentar el" vaso", afegim l’aigua, el llevat, el sucre de coco i programem 2 min/37 graus/ velocitat 2. I ho deixem refredar uns 10 minuts.
3. afegim la farina, el vinagre de poma, els 2 rovells, l’oli d’oliva i la sal, programem 1 min/ velocitat 6.
4. i ho anem incorporant al bol amb les clares muntades amb moviments envolvents, fins que estigui tot integrat. Quedarà una massa líquida, ho posarem en un motllo de silicona rodo i alt, però col·locant-hi a sobre un paper de forn que farà que les parets siguin més altes.
5. precalentem el forn a 200graus.
6. deixem reposar la preparació fins que dobli el volum a temperatura ambient, també es podria posar dintre el forn precalentat a 50 graus i apagat, un cop la mida desitjada fornejar duran 20/30 minuts en funció del forn.
Regina&Thermomix®