Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
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Galtes de porc amb figues seques
08 January 2022Galtes de porc amb figues seques
Hi ha molta gent que pensa que amb el Thermomix® no es pot fer carn. Aneu molt equivocats. Avui us presento una recepta que us sorprendrà molt. Les galtes queden molt tendres i gustoses.
Ingredientes
- 100 g de grans d'all pelats i aixafats
- 75 g d'oli d'oliva
- 800 - 1000 g de galtes de porc salpebrades
- 2 fulles de llorer seques
- 1 cullerada de julivert fresc o sec
- 250 g de vi
- 100g de whisky o brandy
- 1 pastilla de caldo de pollastre o una culleradeta de sal
- 30 g de suc de taronja
- 1 raget de suc de llimona
- 10-12 figues seques
- 4-5 patates
Pasos de la receta
Posi els alls i l'oli al got i sofregeixi 5 min/120°C/vel cullera.
Afegeixi les galtes, el llorer el julivert, el vi "oloroso", el whisky o brandy, la pastilla de caldo, el suc de taronja i el suc de llimona y programa 45 min/Varoma/gir invers/vel cullera.
Mentrestant, pela les patates i talla-les a daus petits (com per ensaladilla) i posa-les al recipient Varoma.
Treu el cubilet i posa el Varoma al seu lloc.
Treu el Varoma, afegeix les figues pel forat de la tapa i torna a posar el Varoma al seu lloc. Programe 10 min/100°C/gir invers/vel cullera.
Un cop cuites, talla les galtes a talls i posa-les a una safata fonda. Aboca les patates al damunt i la salsa a sobre. Treu les fuller de llorer.
Queda molt bé si ho deixes reposar d'un dia per l'altre i ho escalfes abans de servir.
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