Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
Home › Delegación Barcelona Manresa › Eva Viñas Casals › Masas, panes y repostería › Pa d'espelta
Eva Viñas Casals
Bienvenidos a mi blog en la Blogosfera Thermomix® . Me llamo Eva y soy agente comercial de la delegación de Manresa. Mi pasión por la cocina con Thermomix® desde hace muchos años me ha llevado aquí. En este blog podéis encontrar recetas y promociones que van saliendo. Espero que os guste! Y si queréis más información no dudéis en contactar conmigo.
¿Quieres que te llame Eva Viñas Casals?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Eva Viñas Casals por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pa d'espelta
21 September 2019Pa d'espelta
M'encanta l'olor de pa acabat de fer. A tu no? Si no fas pa perquè penses que és molt complicat, prova aquesta recepta i et sorprendrà. Pots fer-ne una barra, un pa rodó o un pa de motlle.
L'espelta és un cereal més fàcil de digerir que el blat convencional i aquest pa és boníssim. Prova'l i ja veuràs com repetiràs.
Suggeriments:
El pa de la foto està "arrebosat" amb sèsam. Hi pots posar altres llavors o bé per sobre o dins la massa. Si vols fer una pa amb llavors, incorpora-les quan amassis a velocitat espiga i s'aniran barrejant amb la massa.
Si vols aprofitar el forn, fes la recepta dues vegades i et sortiran dos pans, així els podràs coure junts.
I si no el gastes el mateix dia, el pots congelar.