Coca de Sant Jordi

#Masas, panes y repostería 22 abril 2021

Hola,


Aquesta setmana de Sant Jordi us porto una recepta que vaig fer en el taller d'ahir des de la delegació. Durant tot el dia es van fer tallers de cuina en directe per a tots els nostres clients i amics, Espero que hagin sigut d'inspiració a fer les diferents receptes. En el meu cas vaig fer aquesta Coca molt fàcil i molt bona, li vaig posar el nom de Coca de Sant Jordi per al seu aspecte.


INGREDIENTS: 


200 gr d’aigua


5 gr de llevat fresc


50 gr de mantenga de coco  ( també podeu ver servir mantenga de porc)


400 gr de farina de força 


1 c c de sal


orenga i oli d’oliva


1 pebrot vermell


1 pebrot groc


PREPARACIÓ


1- Posar en el got l'aigua i el llevat, mesclar 1 m / 37 / vel 2


2- Afegir la mantega, la farina i la sal. Amaçar durant 3 m. Posar la massa en un bol i tapar amb paper film durant una hora aproximadament.


3- Divideix la massa en 4 parts iguals, estén cada porció en tires de 9x25 cm amb les mans i per acabar et pots ajudar amb el corró. Posar les coques en la safata de forn, (hauràs de fer de dos en dos) empolvorar amb l'orenga i un rajolí d'oli. Posar a sobre les tires de pebrot tallades a làmines forma'n la senyera tal com es veu en la foto.


4- Enfornar  les coques durant 20 minuts a 200 graus. Retirar del forn, i tires un rajolí d'oli d'oliva per sobre. 


Les pots tenir fetes, i a l'hora de menjar les escalfes uns minuts al forn.


Espero que us