Crema de xocolata vegana

#Postres y dulces 13 febrero 2020

Hol@


Avui us porto una recepta per llepar-se els dits, súper saludable pels seus ingredients i molt fàcil de fer.


Comencem?


INGREDIENTS


1 llauna de llet de coco 400 gr.


100 gr. beguda vegetal d‘arròs


20 gr. midó de blat de moro


1 c.s. vainilla líquida


20 gr. xia + 80 gr. d’aigua


60 gr. eritritol bio.


100 gr. cacau pur per postres


Topping: escames de coco, musli. Al vostre gust.


PREPARACIÓ


1- Posem la xia en un  bol  amb l’aigua  per hidratar-la  uns 10 minuts.


2- Ratllem la xocolata 10sg/ vel 7. Reservem.


3- Col·loquem la papallona en les gavinetes, i afegim tots els ingredients en el got (excepte la xocolata) llet de coco, beguda vegetal, eritritol, midó de blat de moro, xia, vainilla i un polsim de sal, barregem 15sg/ vel 3,5.


4-Programem 7 m/90/ vel 2.


5-Afegim la xocolata que teníem reservada i 1 cullera de cacau pur en  pols. Programem 1 m/vel 2.


6- Retirem la papallona i anem posant en bols individuals. 


7-Segons el nostre gust, posem a sobre de cada bol o vaset el topping que més us agradi.


Bon profit.