Crema de xocolata vegana
#Postres y dulces 13 febrero 2020
Hol@
Avui us porto una recepta per llepar-se els dits, súper saludable pels seus ingredients i molt fàcil de fer.
Comencem?
INGREDIENTS
1 llauna de llet de coco 400 gr.
100 gr. beguda vegetal d‘arròs
20 gr. midó de blat de moro
1 c.s. vainilla líquida
20 gr. xia + 80 gr. d’aigua
60 gr. eritritol bio.
100 gr. cacau pur per postres
Topping: escames de coco, musli. Al vostre gust.
PREPARACIÓ
1- Posem la xia en un bol amb l’aigua per hidratar-la uns 10 minuts.
2- Ratllem la xocolata 10sg/ vel 7. Reservem.
3- Col·loquem la papallona en les gavinetes, i afegim tots els ingredients en el got (excepte la xocolata) llet de coco, beguda vegetal, eritritol, midó de blat de moro, xia, vainilla i un polsim de sal, barregem 15sg/ vel 3,5.
4-Programem 7 m/90/ vel 2.
5-Afegim la xocolata que teníem reservada i 1 cullera de cacau pur en pols. Programem 1 m/vel 2.
6- Retirem la papallona i anem posant en bols individuals.
7-Segons el nostre gust, posem a sobre de cada bol o vaset el topping que més us agradi.
Bon profit.