advisor-image

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Comprar Thermomix®

ENSALADA DE JUDÍAS BLANCAS CON ALIÑO DE PIPIRRANA

14 July 2020
14 July 2020


Sabem que és sa menjar llegums setmanalment però també és cert que a l estiu no ens venen de gust calentes ni a la cassola es per això que són ideals i molt versàtils per menjar fredes i amb amanides. 


Avui us deixo aquesta amanida de mongetes blanques que es ideal tant per menjar a casa com per emportant-se la carmanyola a la platja, piscina, camping, muntanya etc. Es serveix fresqueta i amb una salseta molt lleugera. Una manera fàcil de menjar llegums i hortalitzes + verduretes. La podeu probar de fer amb els ingredients que més us agradin. 


Aquesta recepte la trobareu a cookidoo. 


TM31 TM5 TM6   Raciones 6


INGREDIENTES


10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)


200 g de lechuga iceberg en trozos regulares (del tamaño de un huevo)


700 g de agua


200 g de pimientos verdes en trozos


400 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas


4 huevos duros


600 g de tomates maduros pelados y en cuartos


200 g de palitos de cangrejo


200 g de atún en aceite escurrido y desmenuzado


2 - 3 dientes de ajo


80 g de aceite de oliva


20 g de miga de pan blanco


1 ½ cucharaditas de sal


2 pellizcos de pimienta molida


PREPARACIÓN 


Ponga en el vaso el perejil y pique 3 seg/vel 7. Retire a un bol y reserve.


Ponga en el vaso la lechuga y 600 g de agua y trocee 6 seg/vel 4. Cuele a través del cestillo y deje escurrir.


Ponga en el vaso el pimiento y trocee 2 seg/vel 5. Retire a un bol grande, añada las judías blancas y reserve.


Corte los huevos duros por la mitad y separe las yemas de las claras. Ponga en el vaso las claras cocidas y trocee 2 seg/vel 4. Retire al bol grande y reserve.


Ponga en el vaso los tomates y trocee 3 seg/vel 4. Vierta en el bol y reserve.


Ponga en el vaso los palitos de cangrejo y deshilache 4 seg//vel 4. Retire al bol, añada el atún escurrido y desmenuzado y la lechuga escurrida.


Ponga en el vaso las yemas de huevo duro, los ajos, el aceite, la miga de pan, 100 g de agua, la sal y la pimienta y triture 30 seg/vel 8. Aliñe la ensalada con la salsa del vaso y mezcle delicadamente con la espátula. Espolvoree con el perejil picado y sirva inmediatamente.


BON PROFIT! 

Solicita demostración