advisor-image

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Comprar Thermomix®

FIDEUÁ NEGRA DE CALAMARS

31 August 2020
31 August 2020
Categoría:


Avui us deixo una estupenda FIDEUÁ, molt original i boníssima. La recepte la trobareu  a cookidoo. Jo també l hi he afegit unes cloïsses i he preparat un all i oli. 


INGREDIENTS:


150 g de cebolla cortada en cuartos


2 dientes de ajo


50 g de aceite de oliva


100 g de tomate triturado en conserva


500 g de calamares frescos en trozos


100 g de brandy


o bien 100 g de vino blanco


3 bolsas de tinta de calamar disueltas en un poco de agua


640 g de caldo de pescado


1 ½ cucharaditas de sal


1 pellizco de pimienta molida


1 pellizco de hebras de azafrán


320 g de fideos de fideuá


PREPARACION: 


Ponga en el vaso la cebolla, el ajo y el aceite. Trocee 4 seg/vel 5 y sofría 10 min/120°C//vel .


Incorpore el tomate triturado y rehogue 5 min/120°C//vel .


Agregue los calamares y rehogue 5 min/120°C//vel .


Incorpore el brandy y, sin poner el cubilete, programe 1 min/Varoma//vel .


Añada la tinta de calamar, el caldo de pescado, la sal, la pimienta y el azafrán y programe 10 min/100°C//vel 1.


Agregue los fideos y programe el tiempo indicado en el paquete/100°C//vel 1. Vierta en una fuente y sirva inmediatamente.

Solicita demostración
31 August 2020
icon-print-2