advisor-image

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Hola que tal? Benvinguts a la meva secció blogosfera Thermomix® . Sóc l'Anna Díaz Agent Comercial de la delegació de Manresa-Barcelona. 

Aquí al meu blog hi trobareu les imatges de les receptes que jo mateixa preparo amb Thermomix® junt amb els ingredients i el seu procediment. També hi podreu trobar petits trucs i suggerències que segurament us seran molt útils. 

A mode d'informació dir-vos que també hi penjaré les dates de les classes i tallers que preparem segons temporada. 

Desitjo us sigui de molta utilitat. 

Resto a la vostra disposició per a cualsevol cosa que necessiteu. 

Salutacions, Anna

Comprar Thermomix®

PUDIN DE PAN

16 December 2020
16 December 2020
Categoría:


Hola dulzones! 


Seguro que hoy andas buscando algo rico y fácil para merendar! Pues aquí te dejo una idea sencilla hecho al vapor y con pocos ingredientes. 


Yo he aprovechado unos bizcochos de soletilla secos que tenía de cuando hice tiramisú. Los he cambiado por el pan. Además lo he hecho con agave y bebida vegetal de avena. 


TM31 TM5 TM6  Raciones 8


INGREDIENTES


40 - 50 g de caramelo líquido


400 g de leche


100 g de azúcar


100 g de pan sin corteza y en trozos (del día anterior)


4 huevos


1 cucharadita de vainilla líquida


o bien 1 cucharadita de azúcar vainillado


1000 g de agua


PREPARACION


Caramelice las paredes y el fondo de un molde de aluminio de 1 litro y reserve.


Ponga la leche y el azúcar en el vaso y programe 2 min/90°C/vel 2.


Añada el pan y mezcle 30 seg/vel 3. Retire del vaso y reserve.


Ponga en el vaso los huevos y la vainilla y bata 15 seg/vel 3.


Incorpore al vaso la mezcla de pan y leche y mezcle 15 seg/vel 3. Vierta en el molde caramelizado y ciérrelo bien con su tapa o con papel de aluminio.


Ponga el agua en el vaso. Sitúe el recipiente Varoma en su posición con el molde y ponga encima 3-4 hojas de papel de cocina. Tape el Varoma y programe 50 min/Varoma/vel 2. Deje templar y reserve en el frigorífico durante aprox. 2 horas antes de servir. 


Buen provecho! 

Solicita demostración
16 December 2020
icon-print-2