FLAM DE MATÓ DE CABRA AMB GELATINA DE RATAFIA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 05 noviembre 2017


FLAM DE MATÓ DE CABRA AMB GELATINA DE RATAFIA


INGREDIENTS:


Per el Flam


•100 gr. de caramel líquid


•500 gr. de llet


•500 gr. de nata (35% matèria grassa)


•200 gr. de mató de cabra


•150 gr. de sucre


•100-120 gr. de ratafia


•3 sobres de quallada


Per la gelatina


•350 gr. de ratafia


•2 fulles de gelatina



PREPARACIÓ:


Per el Flam


1.Distribuir el caramel líquid per el fons i les parets d’un motlle de 1,5 litres i reservar.


2.Posar en el vas la llet, la nata, el mató, el sucre la quallada i la ratafia. Programar 12 min./90º/ vel.4.


3.Buidar-ho en el motlle reservat i deixar refredar durant 1 hora aprox. Guardar en el frigorífic.


Per la gelatina


4.Posar les fulles de gelatina amb remull en aigua freda durant 5 minuts.


5.Posar en el vas la ratafia i escalfar 5 min./80º/ vel.1


6.Afegir les fulles de gelatina i barrejar 30 seg./vel.1


7.Deixar-ho refredar una mica i buidar-ho en el motlle del flam


8.Deixar refredar durant 1 hora aprox.


9.Desemmotlli el flam a una safata, talli en trossos i serveixi.